La Caverna catalana i Caspalunya

L’obstinació del president de la Generalitat per enfonsar Catalunya és de manual de psiquiatria. Convertir Catalunya en una multitud al voltant de dos milions d’individus ha suposat una regressió a un estadi infantil i primitiu on la iniciativa, la independència i la capacitat intel·lectual de l’individu ha desaparegut com a tal i només té sentit o es manifesta en quant que té el suport d’altres membres de la massa. Així ve sent la Catalunya oficial, que no pas la real, en els darrers anys.
El somni d’Artur Mas per constituir-se en cabdill i ésser reconegut com a tal per la multitud, està generant, però, un efecte contrari a les seves aspiracions: la descomposició de l’anomenat bloc sobiranista. El bloc que en origen ja era més una trencadissa – un mosaic d’organitzacions polítiques molt heterogènies, entitats socials, culturals i econòmiques molt subvencionades – que no pas una estructura sòlida, ha anat perdent a poc a poc l’aglomerant que els mantenia agrupats -no pas units: perpetuar-se en el poder com una autèntica i singular casta. Els uns, per tapar i mantenir corrupteles, els altres per tastar-les. És clar que com que no hi ha tall per a tanta boca -més ara que vénen mal dades per a les criatures de la cosa pública-, alguns han iniciat el seu procés particular -primer fou el PSC seguit ara per Iniciativa i la CUP.
MAS MANTIENE LA CONSULTA EL 9N CON "URNAS Y PAPELETAS"L’espectacle que se’ns presenta promet. I com que en aquestes festes no és el millor moment per a fer el ridícul, els tres actors que encara aguanten – CDC, ERC i les entitats al voltat de l’ “Ara és l’hora”- segueixen mantenint reunions en un intent formal per evitar visualitzar la desfeta, mentre a la xarxa salten les alarmes i es llencen acusacions de refredar el procés. Tot apunta que ja està sota la llosa i que, tot plegat haurà servit per amagar una gestió política nefasta i com transformar els mitjans de comunicació públics catalans en una autèntica Caverna Catalana al més pur estil veneçolà, i a Catalunya en Caspalunya.
Versión en castellano

También te podría gustar...

1 respuesta

  1. 30/12/2014

    […] La Caverna catalana i Caspalunya – 30/12/2014 […]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

La moderación de comentarios está activada. Su comentario podría tardar cierto tiempo en aparecer.